top of page

Brand Beats & Brand Songs: muziek licenseren voor uw merk

In onze muziekwinkel vindt u een grote selectie aan kant en klare muziek. Dit noemen wij Brand Beats & Brand Songs. De Beats zijn instrumentale nummers van tussen de 2 en 5 minuten. De Songs zijn nummer die door verschillende artiesten zijn uitgebracht als onderdeel van een Album of Single, deze zijn in sommige gevallen langer en kunnen soms wel 13 minuten zijn.


Vaak hebben deze nummers ook vocalen en soms zijn ze ook terug te luisteren via de bekende Streaming Platformen of terug te vinden op YouTube.


Op basis van het gekozen nummer en uw gebruik krijgt u een prijsopgave en licentie. Denk hierbij aan gebruik voor advertenties, film, TV-of Radio spotjes, online reclame, social media content of digitale campagnes.


Er zijn een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden:

  • U krijgt een non-exclusieve licentie - d.w.z. andere klanten kunnen potentieel dezelfde muziek aanschaffen en gebruiken.

  • Het is niet toegestaan om de muziek te monetizen via bijvoorbeeld YouTube of andere kanalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Content ID systeem van YouTube.

  • De muziek kan niet uitgebracht worden, d.w.z. op wat voor manier dan ook via de digitale streaming platformen dan wel fysiek als bijvoorbeeld een CD of op elk andere drager.

  • U heeft toestemming om het nummer in te korten. Maar het is niet toegestaan om andere instrumenten of vocalen toe te voegen aan het werk.

  • De muziek van de artiest moet origineel blijven.

  • U krijgt een WAV bestand.

Beluister de nummers in onze muziek bibliotheek. Neem contact op indien u de muziek wenst te gebruiken.
Comentarios


bottom of page