top of page
FortressProd. opnameruimte.jpg

Over MKB Audio Branding

MKB Audio Branding is opgericht door muziekproducer en ondernemer Yigal Roos, bekend van productiebedrijf Fortress Music. Hij produceert onder de moniker TripleXBeats en Ascension. 

MKB Audio Branding Complete Sonic Branding oplossing voor het MKB

MKB Audio Branding is opgericht door muziekproducer en ondernemer Yigal Roos. Yigal is bekend van de opnamestudio Fortress Music waar hij werkte voor platenlabels en met artiesten zoals missAntarctica (UK), Melanocaster (NL), Omnia (NL) , Sonar11 (NL), A Silent Express (NL), Mr. Love & The Stallions (NL),  Absinthe (UK), Galeano (COL). Voorts werkte hij met hip hop artiest Blaxtar (NL) en elektronische muziek pioniers Juju & Jordash (IL). ​Ook nam hij platen op voor Jazz groepen waaronder Leonardo Grimaudo (IT), Phillipe van Haren Noman (NL) alsmede de zangeressen Maya Simantov (IL), Anna Erikson (FI) en Anita Doth (NL). Veel nummers van deze te gekke bands zijn trouwens beschikbaar in onze muziekwinkel om voor uw merk in te zetten! 

Als producer en beat maker is Yigal actief onder de moniker TripleXBeats en dit is tevens de naam van onze Muziekwinkel. Daarnaast brengt hij eigen muziek uit en treedt hij op onder de naam Ascension, zie www.ascensionmusicexperience.com.

 

In 2007 was hij betrokken bij muziekplatform Jimmy Alter, een online muziek community voor het ontdekken van nieuwe muziek. Naast de commerciële exploitatie richting entertainment bedrijven en merken mocht hij ook voor de camera staan als presentator van het wekelijkse TV programma Jimmy Alter TV.

Samen met zijn broer richte hij in vervolgens in 2009 het social media bedrijf FRTRSS op (spreek uit Fortress). FRTRSS werkte voor een scala aan merken zoals ASICS Europe, BMW Mini, Harman Kardon Europe, Orangina-Schweppes en Specsavers. Van 2012 tot 2015 ontwikkelde de broers een online marketing platform voor marketeers om zelf interactieve campagnes mee te bouwen genaamd BrandBox.io.

 

In 2017 begon Yigal aan een nieuwe uitdaging bij Ctalents, een social enterprise die zich inzet op de arbeidsmarkt voor mensen met een auditieve of visuele uitdaging. Hier was hij betrokken bij de opbouw van een community genaamd 'We Are Ctalents'. Hij werkte daarna als marketing specialist voor het bedrijf Quicargo, een ambitieus bedrijf wat als missie heeft om vrachtwagens veel efficiënter in te zetten en daarmee de uitstoot van schadelijke stoffen te beperken. 

Na een korte periode van bezinning kon het niet anders: Yigal besloot om terug te keren naar zijn grote liefde: het produceren van muziek! ​Vandaag de dag werkt hij vanuit zijn studio in de Amsterdamse pijp vol passie aan MKB Audio Branding.

Krijg een advies op maat

Sfeer impressie van de bijzondere projecten en artiesten in de Fortress Music Studio met producer Yigal Roos.

bottom of page